Механи-хранене

Комплекс Бозукови Загражден

 Механи – хранене

Механи-хранене: Комплекс Бозукови разполага с 2 отлично оборудвани механи:
Механа 1: с камина и капацитет до 35 човека; елементи от традиционния бит и интересни ловджийски атрибути; разполага с музикална уредба и цветомузика
Механа 2: с камина и капацитет до 20 човека. Тук ще видите истински чеиз на родопска булка (китеници, тъкани торби, терлици и др.)
В механите на разположение на гостите са и музикални инструменти като гайда, голям и малък акордеон, китара. Ако имате късмет, по време на престоя си можете да станете свидетели на истинско надпяване с традиционни фолклорни песни от региона, да се насладите на звуците на родопска гайда и акордеон в изпълнение на даровити  Загражденци. Те носят красотата на родопската песен дълбоко в сърцата и душите си и въздействието й няма как да Ви остави равнодушни!

Кухня:
Комплекс Бозукови разполага с богато обзаведена кухня: готварска печка, микровълнова печка, газов котлон, барбекю, съдомиялна, кафе машина, хладилници, ледогенератор, витрина и всякакъв вид посуда, необходима за самостоятелно приготвяне на най-различни ястия, както и сервирането им. Обектът разполага и с външно барбекю в двора

Механи-хранене

По отношение на храненето се предлагат няколко варианта:
* самостоятелно приготвяне на храна от гостите – основна концепция на обекта. Можете да си носите и готова храна. Имате възможност да се храните в една от двете удобни механи.
* приготвяне на храна от домакините – в случай, че предпочитате да се отдадете на истинска почивка, ще се погрижим за храненето, като задоволим всяко Ваше желание – от традиционен родопски специалитет, до любимото Ви ястие.
* тук можете да си поръчате и опитате истинско кисело и прясно мляко, родопски клин с картофи, качамак, колаци и много други екологично чисти продукти и ястия

* Чеверме

тук е мястото, където специално за Вашата компания можете да поръчате чеверме – агне, печено на шиш. Самите Вие ще имате възможност да участвате в приготвянето на истинско родопско чеверме или просто след дълга планинска разходка да се насладите на невероятния му вкус!

Контакти и телефон за предварителни резервации: 0889 29 09 22